Oppgradering fra Orion 700

Ola har installert NOBØ Orion 700 i huset sitt, men ønsker å oppgradere til Nobø HUB for å kunne styre huset via mobilen. Han har vært i kontakt med en installatør som kan fortelle at hans gamle Orion 700-mottakere også fungerer med Nobø HUB. Han trenger derfor ikke å bytte ut noen av de gamle mottakerne sine. 

Ola laster ned NOBØ Energy Control APP til telefonen sin og kobler Nobø HUB til strøm og trådløsrouteren. Når HUBen er installert er han klar for å legge inn mottakerne sine. 

Han vil gjøre noen endringer i forhold til den gamle soneinndelingen og planlegger hvordan han vil gruppere mottakerne i nye soner. Så legger han inn mottakerne, en sone om gangen. Ola må skrive inn de fleste ID-kodene manuelt. ID-koden er skrevet på hver mottaker. De nyeste mottakerne hans kan legges inn med ”automatisk søk”. Etterpå lager han ukeprogram for hver sone. 

Når Ola er ferdig med å sette opp systemet, vil samboeren Mari også legge det inn på sin mobil. Mari laster ned NOBØ Energy Control APP til sin mobil og starter installasjonen. Mobilen finner Nobø HUB via trådløsnettet og laster så inn alle mottakere og soner som Ola har lagt inn. Dermed kan de begge styre huset som de vil.