Meny

Mottakeroversikt

NTB-2R er en kombinert gulv- og romtermostat samt effektregulator for innfelt montasje. Temperatur for KOMFORT og ØKO settes enten på mottakeren (termostaten) eller i Nobø Energy Control APP.

NCU-1R benyttes i Nobø ovner av typen NF og NT slik at ovnen kan styres av Nobø HUB. Temperatur for KOMFORT settes på mottakeren (ovnen). Temperatur for ØKO settes i Nobø Energy Control APP.

 

NCU-2R benyttes i Nobø ovner av typen NF og NT slik at ovnen kan styres av Nobø HUB. Temperatur for KOMFORT og ØKO settes enten på mottakeren (ovnen) eller i Nobø Energy Control APP

 

NCU-ER benyttes i Nobø ovner av typen NF og NT slik at ovnen kan styres av Nobø HUB. Temperatur for KOMFORT og ØKO i Nobø Energy Control APP.

 

DCU-1R benyttes i Dimplex ovner av typen DF og DT slik at ovnen kan styres av Nobø HUB. Temperatur for KOMFORT settes på mottakeren (ovnen). Temperatur for ØKO settes i Nobø Energy Control APP.

 

DCU-2R benyttes i Dimplex ovner av typen DF og DT slik at ovnen kan styres av Nobø HUB. Temperatur for KOMFORT og ØKO settes enten på mottakeren (ovnen) eller i Nobø Energy Control APP.

 

DCU-ER benyttes i Dimplex ovner av typen DF og DT slik at ovnen kan styres av Nobø HUB. Temperatur for KOMFORT og ØKO i Nobø Energy Control APP.

 

 

R80 RDC 700 benyttes i Nobø ovner av typen C2/C4, B4, T4, P4/P6 og R3/R5 slik at ovnen kan styres av Nobø HUB. Temperatur for KOMFORT og ØKO settes på mottakeren (ovnen).

 

R80 RXC 700 benyttes i Nobø ovner av typen C2/C4, B4, T4, P4/P6, R3/R5 slik at ovnen kan styres av Nobø HUB. Den har ingen egen betjening. Temperatur for KOMFORT og ØKO settes i Nobø Energy Control APP.

 

R80 RSC 700 benyttes i Nobø ovner av typen C2/C4, B4, T4, P4/P6, R3/R5 slik at ovnen kan styres av Nobø HUB. Temperatur for KOMFORT settes på mottakeren (ovnen). Temperatur for ØKO settes i Nobø Energy Control APP.

 

R80 TXF 700  benyttes i Nobø ovner av typen C2/C4, B4, T4, P4/P6, R3/R5. R80 TXF 700 kan styres av Nobø HUB via en romtermostat (TCU700 eller TXB 36 700). Temperatur for KOMFORT og ØKO stilles da på romtermostaten. 

R80 TXF 700 kan også styres direkte fra Nobø HUB om man har en Nobø Switch temperatursensor i samme sone. Temperatur for KOMFORT og ØKO stilles da i APPen.

 

2NC9 700 benyttes i Dimplex- og ewt-ovner av typen 2NC8, 2NW5 og 2NW6. Temperatur for KOMFORT settes på ovnen, mens ØKO settes i Nobø Energy Control APP.

 

TRB 36 700 er en kombinert gulv- og romtermostat samt effektregulator for innfelt montasje. Temperatur for KOMFORT og ØKO settes på mottakeren (termostaten).

TXB 700 fungerer som sentral romtermostat i rom med en eller flere NOBØ C2/C4, T4, P4/P6 og R3/R5 samt glassovnen Safir. Termostaten styrer opp til 10 ovner i samme rom via radio. Temperatur for KOMFORT og ØKO settes på mottakeren (termostaten).

 

TR36 er en kombinert gulv- og romtermostat for påveggs montasje. Temperatur for KOMFORT settes på mottakeren (termostaten). Temperatur for ØKO settes i APPen.

 

RSX 700 er en 16A skinnemontert relemottaker som ved hjelp av signaler fra Nobø HUB slår strømkursen av og på.

 

RS 700 er en 10A mottaker for skjult montasje som ved hjelp av signaler fra Nobø HUB slår av og på.

 

RCE 700 er en 10A stikkontaktmottaker som ved hjelp av signaler fra Nobø HUB slår av og på. Kan f.eks. benyttes til å styre lys eller andre elektriske apparat med ledning og plugg. Kan også slå av og på varmeovner med ledning og plugg. KOMFORT-temperatur stilles da på ovnen.

 

TCU700 er en batteridrevet trådløs romtermostat for nøyaktig regulering av Nobø SAFIR Glassovner og Nobø Varmeovner utstyrt med R80 TXF radiomottaker. TCU 700 kommuniserer med ovnen ved hjelp av radiosignaler og kan også tilknyttes Nobø HUB. Temperatur for KOMFORT og ØKO settes på mottakeren (romtermostaten).

 

Safir er en glassovn med integrert radiomottaker. Safir kan styres av Nobø HUB via en romtermostat (TCU700 eller TXB700). Temperatur for KOMFORT og ØKO stilles da på romtermostaten. Safir kan også styres direkte fra Nobø HUB om man har en Nobø Switch temperatursensor i samme sone. Temperatur for KOMFORT og ØKO stilles da i APPen.