Meny

Daglig bruk

Kari har nettopp kjøpt Nobø HUB sammen med en del varmeovner og noen løse mottakere. Hun har planlagt å dele leiligheten sin inn i re soner. En sone for varmeovnen på soverommet, en sone for varmeovnene på kjøkkenet og stua (som har en åpen løsning), en sone for varmekablene på badet, og en sone med utelyset og et lys i kjøkkenvinduet. Sistnevnte tenker hun er praktisk å la gå som vanlig hvis hun er på ferie slik at leiligheten ser bebodd ut. 

Hun legger inn mottakerne ved hjelp av ”automatisk søk” i APP-en på telefonen sin, en sone om gangen slik at hun ikke mister oversikten underveis. Hun gir både mottakerne og sonene navn som er lette å huske for både seg og bestevenninnen siden hun ofte låner bort leiligheten til henne på sommeren. 

Til slutt lager hun ukeprogrammer for hver av sonene sine under soneinnstillinger. Hun lager ukeprogram for soverommet som gjør at ovnen kun står på en kort periode om morgenen når hun står opp på hverdagene. På termostaten til varmeovnen har hun stilt ØKO-temperaturen til 14 grader og KOMFORT-temperaturen til 19 grader. På helgedagene lar hun ovnen gå til KOMFORT litt senere og være litt lengre på siden hun liker å ligge lenge å lese lørdag og søndag morgen. 

For å spare strøm lar hun sonene med varme på bad, og kjøkken/stue være i ØKO på hverdagene mens hun er på jobb. Hvis hun reiser på en helgetur pleier hun å trykke på overstyringsknappen BORTE på bryterpanelet ved døra. Da går alle sonene med varmeovn til BORTE. I sonen med utelyset har hun valgt "ingen global overstyring" slik at utelyset vil gå på og av som vanlig. Alt vil automatisk gå tilbake til Normal etter 2 døgn når hun kommer hjem.